My solutions for your Security.

Mijn Diensten

Alarmsystemen
Brandbeveiliging
Camerabewaking
Toegangscontrole
Videofonie
Elektriciteitswerken
Lees onze klantenreviews
CB-Solutions is erkend voor de plaatsing van alarm- en camerasystemen door de FOD Binnenlandse Zaken met erkenningsnummer: 0717692508.

Wie ben ik

Christophe Bogaerts,

Ik ben Christophe Bogaerts (°1989). Sinds kleins af aan ben ik al gefascineerd door techniek.

Nadat ik in 2007 afstudeerde aan Gitok te Kalmthout heb ik direct de kans gegrepen om te starten als hulptechnicus bij een beveiligingsfirma. Doorheen de jaren werd ik hoofd- en interventietechnicus en later helpdesk- en productieverantwoordelijke.

CB-Solutions, opgericht anno 2013, staat voor kwaliteit, precisie, service en vertrouwen.

Mijn firma heeft de nodige erkenningen van FOD Binnenlandse Zaken en dit zowel voor inbraakbeveiliging als voor camerabewaking. Dit impliceert o.a. dat ik 7/7 en 24/24 bereikbaar ben om u als klant verder te helpen. Door de kwaliteit en service te bieden die u als klant verdient, zorgen we er samen voor dat het geplaatste systeem goed functioneert op de momenten dat het nodig is.

Contacteer mij voor een vrijblijvende offerte.
Ik verwelkom u graag als nieuwe klant!

Aanbevelingen

Top

Zeer net en gebruiksvriendelijk alarm systeem. Proper geïnstalleerd en zeer klantvriendelijk.
Bart W  - Ekeren

Perfect werkende installatie !!

Christophe heeft bij mij beveiligingscameras en videofonie geïnstalleerd, plaatsing is uitstekend en zeer net verlopen, ik heb deze installatie bijna 3 jaar in gebruik en tot op heden nog geen enkel probleem gehad. Hij heeft mij ook raad gegeven hoe ik het best mijn wifi netwerk op de best mogelijk manier kon versterken en uitbreiden en ook dit heeft CB Solutions voor mij geïnstalleerd. Christophe is een topkerel waar je ten allen tijden op kan rekenen. 👍👍 Komt steeds de gemaakte afspraken na, gewoon 👌👌
Tino B.  - Ekeren

Opnieuw perfect

Wederom een probleemloze en geslaagde installatie! Al verschillende jaren kiezen wij voor CB-Solutions om te zorgen voor de beveiliging, zowel van de zaak als onze privéwoning. Bedankt Christophe, voor je gedrevenheid en kennis, en tot bij de volgende installatie of onderhoud!
Tom C  - Brussel

Samenwerking met CB - Solutions

Onze samenwerking met CB Solutions en eigenaar Christophe Bogaerts kan enkel als positief en op en top professioneel worden omschreven. Van het eerste contact tot de volledige oplevering en opvolging is alles perfect verlopen. Christophe is enorm gedreven en begaan met zijn klanten. Geen vraag of inspanning is te veel. Je voelt je als klant echt koning en fantastisch begeleid. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en het geleverde resultaat. We feel absolutely safe!!
Roel V  - Brasschaat

Service zoals het hoort ....

De installateur van ons alarm systeem is gestopt met zijn activiteiten en zo ben ik bij deze firma terecht gekomen. Heeft alles perfect en met kennis van zaken overgenomen ! Ondertussen ook reeds enkele elektriciteitswerken laten doen en steeds met de nodige vakkennis en correctheid. Tijdje geleden ook bewakingscamera's laten installeren : top service ! Samengevat : beleefde, correcte service en steeds van zijn woord ... zo zou het overal moeten zijn !!!
Marc Van Riel  - Kapellen
Meer reviews weergeven ↓

Contact

Uw naam
Uw email adres
Uw telefoonnummer
Uw bericht
Gelieve als verificatie het oog naar rechts te swipen:

Locatie

X
Bedankt voor uw interesse!
Wenst u een offerte op maat of beveiligsadvies?
Neem nu vrijblijvend contact op met me.
0499/12.63.67