My solutions for your Security.

Mijn Diensten

Alarmsystemen
Brandbeveiliging
Camerabewaking
Toegangscontrole
Videofonie
Elektriciteitswerken
Lees onze klantenreviews
CB-Solutions is erkend voor de plaatsing van alarm- en camerasystemen door de FOD Binnenlandse Zaken met erkenningsnummer: 0717692508.

Wie ben ik

Christophe Bogaerts,

Ik ben Christophe Bogaerts (°1989). Sinds kleins af aan ben ik al gefascineerd door techniek.

Nadat ik in 2007 afstudeerde aan Gitok te Kalmthout heb ik direct de kans gegrepen om te starten als hulptechnicus bij een beveiligingsfirma. Doorheen de jaren werd ik hoofd- en interventietechnicus en later helpdesk- en productieverantwoordelijke.

CB-Solutions, opgericht anno 2013, staat voor kwaliteit, precisie, service en vertrouwen.

Mijn firma heeft de nodige erkenningen van FOD Binnenlandse Zaken en dit zowel voor inbraakbeveiliging als voor camerabewaking. Dit impliceert o.a. dat ik 7/7 en 24/24 bereikbaar ben om u als klant verder te helpen. Door de kwaliteit en service te bieden die u als klant verdient, zorgen we er samen voor dat het geplaatste systeem goed functioneert op de momenten dat het nodig is.

Contacteer mij voor een vrijblijvende offerte.
Ik verwelkom u graag als nieuwe klant!

Aanbevelingen

Alarm

Prima service voor alarm, stiptheid en orde ! Zeer goede ervaring met deze firma ! Denkt doelgericht mee over eventuele toepassingen en oplossingen !
TomH  - ESSEN

Top service, een echte aanrader

We wilden ons oud alarmsysteem vervangen en na verschillende offertes te vergelijken, hebben we voor CB-solutions gekozen. De vriendelijkheid, vakbekwaamheid en prijs-kwaliteitsverhouding heeft ons overtuigd om voor Christophe te kiezen. Tot op heden zeker geen minuut spijt van gehad. De installatie gebeurde zeer netjes en professioneel. Ook staat Christophe steeds paraat om te helpen en bij te staan bij vragen en/of problemen. Je kan echt op hem rekenen, bedankt Christophe.
Marc & Anneke  - Aartselaar

Perfect

Perfect in alle opzichten : Christoph beredeneert mee de gestelde vraag : er werd iets totaal anders geïnstalleerd dan wat ik voor ogen had, maar het beantwoordt beter aan het vooropgestelde doel. Na de offerte werd alles correct en stipt uitgevoerd . Er werd proper en ordelijk gewerkt. De communicatie is open, beleefd , vriendelijk. Zeker en vast contacteer ik CB-solutions voor een volgend project! Christa
Christa E  - Knokke

5 sterren !

Wat een aanpak van CB solutions. Vanaf moment 1 nog geen dag spijt van onze installatie. Vanaf het 1ste gesprek had je meteen een goed gevoel. Christophe weet waarover hij praat en luisterde aandacht naar al onze vragen. Ook tijdens en vooral na installatie steeds beschikbaar voor ons als we weer eens een vraag hadden. Alles proper afgewerkt zoals afgesproken. Je krijgt wat je vraagt! Top service die we gerust een 5 sterren willen geven! Bedankt voor de goede zorgen!
Michael S  - Bornem

Perfect werkende installatie !!

Christophe heeft bij mij beveiligingscameras en videofonie geïnstalleerd, plaatsing is uitstekend en zeer net verlopen, ik heb deze installatie bijna 3 jaar in gebruik en tot op heden nog geen enkel probleem gehad. Hij heeft mij ook raad gegeven hoe ik het best mijn wifi netwerk op de best mogelijk manier kon versterken en uitbreiden en ook dit heeft CB Solutions voor mij geïnstalleerd. Christophe is een topkerel waar je ten allen tijden op kan rekenen. 👍👍 Komt steeds de gemaakte afspraken na, gewoon 👌👌
Tino B.  - Ekeren
Meer reviews weergeven ↓

Contact

Uw naam
Uw email adres
Uw telefoonnummer
Uw bericht
Gelieve als verificatie het oog naar rechts te swipen:

Locatie

X
Bedankt voor uw interesse!
Wenst u een offerte op maat of beveiligsadvies?
Neem nu vrijblijvend contact op met me.
0499/12.63.67