My solutions for your Security.

Mijn Diensten

Alarmsystemen
Brandbeveiliging
Camerabewaking
Toegangscontrole
Videofonie
Elektriciteitswerken
Lees onze klantenreviews
CB-Solutions is erkend voor de plaatsing van alarm- en camerasystemen door de FOD Binnenlandse Zaken met erkenningsnummer: 0717692508.

Wie ben ik

Christophe Bogaerts,

Ik ben Christophe Bogaerts (°1989). Sinds kleins af aan ben ik al gefascineerd door techniek.

Nadat ik in 2007 afstudeerde aan Gitok te Kalmthout heb ik direct de kans gegrepen om te starten als hulptechnicus bij een beveiligingsfirma. Doorheen de jaren werd ik hoofd- en interventietechnicus en later helpdesk- en productieverantwoordelijke.

CB-Solutions, opgericht anno 2013, staat voor kwaliteit, precisie, service en vertrouwen.

Mijn firma heeft de nodige erkenningen van FOD Binnenlandse Zaken en dit zowel voor inbraakbeveiliging als voor camerabewaking. Dit impliceert o.a. dat ik 7/7 en 24/24 bereikbaar ben om u als klant verder te helpen. Door de kwaliteit en service te bieden die u als klant verdient, zorgen we er samen voor dat het geplaatste systeem goed functioneert op de momenten dat het nodig is.

Contacteer mij voor een vrijblijvende offerte.
Ik verwelkom u graag als nieuwe klant!

Aanbevelingen

Alarm

Prima service voor alarm, stiptheid en orde ! Zeer goede ervaring met deze firma ! Denkt doelgericht mee over eventuele toepassingen en oplossingen !
TomH  - ESSEN

zó blij met veilig voordeur slot

Ik had CB Solutions gecontacteerd, omdat ik veilig mijn voordeur wilde kunnen afsluiten. Ch. Bogaerts heeft dat vakkundig opgelost én uitgevoerd. Aan te raden bedrijf voor àlle veiligheidsoplossingen in en aan huis. Dank
Ritta V L  - Ekeren

Perfect

Beste Christophe, wil je nog even laten weten dat we zeer te vreden zijn over al het werk dat je al gedaan hebt bij ons,vooral je netheid correctheid en professionele advies kom je niet veel meer tegen.Zelf bij vrienden van ons horen we steeds positieve reacties die ik zeker ook deel. Blij je te leren kennen en tof dat we steeds en zelf soms ongepast je nodig hadden, top dat je er dan ook steeds was om ons verder te helpen. CB -SOLUTIONS BV, wij gaan je zeker nog nodig hebben en kijk al uit naar onze verdere werkzaamheden. Quality is a must. 👍👍👌👌
Gaya DC  - Ekeren

Zeer tevreden

Wij waren zeer tevreden over de correcte en stipte service voor en na de installatie van onze camera's. Op voorhand werd ons alles goed uitgelegd. Er werd ook gezorgd voor een snelle plaatsing. Ook een tijdje na de installatie werden we opnieuw gecontacteerd om te vragen of er nog problemen waren en/of alles duidelijk was. Het contact met de firma verliep ook steeds op een heel aangename manier. Een echte aanrader!
Kevin V.  - BRECHT

Zeer goede service

Christophe kon op korte termijn helpen. Hij deed ook vrijblijvend voorstellen om de woning nog beter te beveiligen. Zeer tevreden met de service van CB solutions!
Morgane O  - Brasschaat
Meer reviews weergeven ↓

Contact

Uw naam
Uw email adres
Uw telefoonnummer
Uw bericht
Gelieve als verificatie het oog naar rechts te swipen:

Locatie

X
Bedankt voor uw interesse!
Wenst u een offerte op maat of beveiligsadvies?
Neem nu vrijblijvend contact op met me.
0499/12.63.67